Termeni si Conditii

In conformitate cu Legea nr. 677/2001, privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, va informam ca societatea noastra solicita datele personale doar in vederea expedierii marfurilor si materialului informational catre clientii sai

MV GIFT S.R.L. isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment pretul produselor si continutul website-ului www.nonstop-magazin.ro, precum si Politica de confidentialitate si Termenii si conditiile generale, fara niciun fel de notificare prealabila.

Orice articol din magazinul nostru poate fi achizitionat doar prin intermediul comenzii direct pe website.

Consumatorul nu poate denunta unilateral contractele de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid, de exemplu flori, produse alimentare etc.

Persoanele fizice care au dreptul sa denunte unilateral contractul, legislatia in domeniu nefacand referire la persoanele juridice.

Accesand site-ul si utilizand continutul lui, inseamna ca acceptati implicit conditiile generale de acces si utilizare.

Securitatea datelor personale
Datele personale vor fi folosite doar în scopul declarat al acestui site.

Cum se face o comanda
Puteti face o comanda prin adaugarea produselor în cos, prin e-mail la adresa comenzi@nonstop-magazin.ro sau telefonic.

Comanda minima pentru transport gratuit este de 150 lei.

Ne rezervam dreptul de a refuza orice comanda daca:
- ati facut comenzi care nu au fost ridicate;
- datele personale furnizate nu au fost corecte;
- plata nu a fost finalizata in cazul transferului bancar sau al platii cu cardul;

Plata produselor:
Plata se poate efectua prin mandat postal, ramburs la livrarea produselor de catre curier, prin ordin de plata in contul Iban al societatii IBAN: RO56RNCB0278144196290001, BCR - SUCURSALA GIURGIULUI sau prin card bancar. Dovada platii se va transmite prin e-mail la adresa comenzi@nonstop-magazin.ro

Livrarea produselor cu plata in avans, se va face dupa confirmarea op-ului de catre banca (cand banii sunt efectiv in cont). Produsele comandate vor fi achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea.

Livrarea produselor:
Se face oriunde in Romania, prin intermediul curieratului rapid in raza de acoperire sau prin intermediul Postei Romane. In cazul in care se opteaza pentru una din localitatile care nu se afla pe raza de acoperire a curierului, se percep taxe pentru kilometri exteriori care se adauga la valoarea comandata. Lista cu localitatile in care livrarea are pretul standard, poate fi consultata la http://www.nemoexpress.ro/wp-content/uploads/2014/05/0kmsuplimentari.pdf

Termenul de livrare este cuprins intre 24h si 5 zile lucratoare in functie de produsele solicitate.

MV GIFT SRL va confirma telefonic comenzile inainte de livrarea acestora catre clienti pe email. In cazul in care produsele sunt neachitare in termen de 2 zile, se anuleaza comanda.

Receptia produselor de catre client reprezinta acceptul acestuia ca produsele au ajuns in stare buna.

Returnarea produselor:
Produsele cumparate se pot returna in ambalajul original in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, cu o notificare scrisa in prealabil in care se precizeaza renuntarea la cumparare. Suma aferenta comenzii se va returna prin transfer bancar intr-un cont precizat de cumparator sau prin mandat postal in termen de 30 zile de la data denuntarii in scris a contractului. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Suma returnata nu include si cheltuielile de transport.

Copyright
Continutul Site-ului www.nonstop-magazin.ro (baze de date, imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe, logo-uri), nu poate fi copiat, duplicat, reprodus, vizitat sau exploatat integral sau partial in scopuri comerciale fara acceptul scris prealabil al MV GIFT S.R.L. Continutul Site-ului www.nonstop-magazin.ro este proprietatea MV GIFT SRL şi a furnizorilor săi şi este apărat de legea pentru protecţia drepturilor de autor. Folosirea fără acordul MV GIFT SRL a continutului site-ului se pedepseste conform legilor în vigoare.